Vállalkozz hatékonyan!

Egy hatékony vállalkozás felépítéséhez sok minden szükséges. Az egyik és talán legfontosabb ezek közül a kapcsolatok. Erre kap majd mindenki lehetőséget aki eljön a vállalkozz hatékonyan klub kapcsolatépítő napjára.

Akadálymentesített weboldalak

Nem rég készült el egy webrádió honlapja Csantanet.eu néven (idő közben tulajdonos váltás miatt a weboldal sajnos megszűnt, illetve átirányították másik oldalra), amelynek elkészítésekor fontos szempont volt az akadálymentes használat, mert a rádió munkatársai között látássérültek is vannak.

Holnap Marketing Expo KKV cégvezetők részére

Holnap azaz 2010. január 21.-én lesz az első kis- és közép vállalkozásoknak rendezett marketing expo, amelyet Wolf Gábor rendez. Ez előadásra hatalmas az érdeklődés, ami nem is csoda, hiszen Magyarország egyik legnagyobb marketing szakemberének számít Gábor, aki már jó ideje tanítja a vállalkozókat a vevőszerző marketing megoldásokra.

Mi a különbség egy webshop és egy értékesítési weboldal között?

Alapjában véve a webshop is egy értékesítési weboldal, de ebbe az eladási formába csak a sok terméket értékesítők számára érdemes belevágni. A webshopban lehetőségünk van válogatni a különböző termékek között és a kiválasztottakat megrendelni. Ez nagyjából ugyanúgy működik, mint amikor elmegyünk bevásárolni és a kosarunkat telepakoljuk az éppen szükséges árukkal.

A webshop egy virtuális bolt, ami csak annyiban különbözik a hagyományos értékesítési formától, hogy otthon ülve, a számítógép elől is bevásárolhatunk. Ez nagyon kényelmes megoldás az ügyfélnek és az értékesítőnek egyaránt, ám vannak hátrányai is.