Egy nap, ami meghatározza vállalkozásod jövőjét

Egy nap, ami meghatározza vállalkozásod jövőjét

Úgy érzed elvesztél a marketing újdonságok forgatagában? Túl sok az információ? Nem tudod, mire is lenne szüksége a cégednek? Nem tudod objektíven eldönteni, marketing stratégiád mely része menjen vagy maradjon? Ebben az esetben mi már tudjuk, mit fogsz csinálni 2017. október 19-én!
Újra, immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a Marketing Expo, a KKV-k egyik legnagyobb konferenciája, ahol neked is ott a helyed, ha nem akarsz lemaradni a konkurenciától. Ha nem ismernéd ezt a rendezvényt, engedd meg, hogy bemutassam röviden. Ezen az eseményen a KKV szakma legjei tartanak előadást vadonatúj marketing eszközökről, lehetőségekről, tendenciákról. Rengeteg hasznos információt szerezhetsz, építhetsz kapcsolatot ezen a napon, ami nagyban fel fogja lendíteni vállalkozásodat, ha követed a szakértők útmutatásait.

Azért ajánlom minden ügyfelemnek ezen a rendezvényen való részvételt, mert itt kizárólag a kis-és középvállalkozások marketingje körül forog minden előadás. A program azonban nem csupán a prezentációkra szorítkozik. Számos kiállító ajánlja termékét, szolgáltatását, amivel legtöbbször egy csomó feladatot vesznek le a válladról. Például e-számlázás, crm rendszerek, nyomdai feladatok, hirdetéskezelés. Üzleti- és szakkönyveket szerezhetsz meg sokszor frissen, ropogósan, első kézből az írótól. Ráadásul bónuszként az Expo árát, kupon formájában sokszor a termékük árába is beszámítják, tehát, ha ügyes vagy, vissza is tudod keresni a belépő árát!

És hogy mi a legforróbb hír? Hogy idén, már második alkalommal, a Honlapmenedzser is kiállítóként jelen lesz a rendezvényen. Ha kedvet kaptál ellátogatni a Marketing Expo-ra, feltétlenül keresd meg standunkat a Marketing butiksoron, mert számos meglepetéssel várunk!
Légy részese a KKV-k marketing világának testközelből és gyűjts össze annyi információt és építs annyi kapcsolatot egy nap alatt, amit egyébként fél év alatt tudnál lezongorázni.

Néhány info:
Marketing Expo
2017. október 19. 8:00-19:00
Helyszín: Lurdy Bevásárló-és Konferencia Központ
A rendezvény hivatalos oldala: http://www.marketingexpo.hu

Ha tetszett oszd meg a cikket